Studenten



Jag och min kärlek på vår student :)

Fjortisvicky ohja !

Ani du e baëst babis ..mi amor. Laddar inte upp någon bild på oss för vi (jag) ser radioaktivt skadad(e) ut på alla bilder vi tar .. Närmaste dagarna kommer se övertråkiga ut.. jobbar idag, jobbar imorgon, jobbar på lördag men hey sen e de fest. Vem ska va mest fjortis, fucked up borta, krypa hem ? :) Vicky .. ohja

Jag försöker varje gång men det blir aldrig av.. De slutar med att jag oftast tar hand om andra.. Men hallå jag vill också hamna i fyllecell, bli magpumpad och allt sånt roligt .. Jag antar att det... kommer? haha ne jag driver ;) Ska inte skrämma er 2mucho jag är ordentlig.. " "
HeJdÅh *fniZzAh*

Bilder




ufc

öhh ytterligare en match där Frank Trigg försöker ta titeln från Matt Hughes vilket kommer sluta exakt på samma sätt som sist. Trigg kommer klappa ur när Hughes stryper han .. ge maaaj nått nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytt så uttråckad jag är. e de fest?

twilight..

Bloggen är helt j-vla retard.. men nu är jag inne.. Såg twilight på bio idag.. den var stenbra. Ligger här med Danni och kollar ufc fast hon håller mest på med min mobil. Och jag är helt besviken att dem sänder matcher jag redan har sett sådär 1O ggr .. Bull .. Inte så mycket mer & tilläga.. Ni ville se bild på min "babis" .. så jag laddar upp en nu !



Hjärtat efter ytterligare ett bankrån.. Han är en bestämd snubbe som vet vad han vill och är bestämd när det gäller hans åsikter... och ja fan vad torr jag är .. hejdå.

det där med språket..

jag: va e klockan
musti: över 8

Han menade åtta över ..
jag.dog.
hahahahahaha

söt liten lista med morgondagens planering :)

Imorgon har jag planerat att (!) :
:
vakna vid 1O:OO
: plocka undan lite kläder
: damma av hela rummet & rensa mina mattor
planerar bli klar vid 12:OO .. sen:
: gå på stan i jackt på julklappar..(inget guldhalsaband till mamma detta året, eftersom hon inte har skött sig.. så hon får nöja sig med salladsskål..)
: röra mig hem mellan 14:OO-15:OO
: på vägen hem hämta upp mina saker hos vlora, lite kläder och så..
: komma hem, byta om i lugnt OCH ro
: träffa dush vid 17:OO för trääning

Och såhär kommer det att se ut (!) :
: jag vaknar halv 3, 3 tiden på eftermiddagen. Helt borta
deggar i sänger med datorn, tv kontrollen, chipsrester och munlukt till klockan halv fem
: stress-sminka mig, slänga ner träningskläderna i väskan och djura till bussen
: träffa dush vid 17:15 för trääning

lägg märke till att sista punkterna stämmer överrens i båda listorna .. organisation kallas det mina vänner :D
haha ja dör
då hej !

00:23



Aloha ! Sitter här.. mina ögonlock hänger nere vid knäna. Har inte uppdaterat för att jag har haft fullt upp... kanske inte fullt upp men upp fullt eller ja inte kanske utan ... skÄäääÄääÄÄÄääÄÄÄäämt.. - ja e trött. IALLAFALL BLIXTEN

Fredagzz: stack hem till Cornelia vi kolla på torkel i knipa sen däcka jag i soffan
Lördag: skulle upp jädde jädde tidigt, hem, duscha, ta mina grejer, sticka till jobbet - som började 14:OO...slutade med att jag vaknade i soffan av att cornelia skrek: viktooooååårriiaa så jag padlade mig dit och la mig hos henne. Vi degga där i en timme kanske ? Sen tickade klockan på.. när jag egentligen skulle gå så satt vi och kollade på en massa videor från magaluf, som var överroliga.. så ja det hela slutade med att jag padlade mig till jobbet i mina mjukisbyxor utan smink helt sliten och såg almänt ut som ett fuck. Slutade 22:00 .. var hemma vid kanske 2O över.. Skulle bada. Somnade i badkaret.. vakna en timme senare helt borta, fatta först inte var jag va. Helt kallt vatten .. ja whatever åkte till babis..
Söndag: vaknade hos hjärtat då såklart så låg vi kvar sen slutade det med kuddkrig, som jag MATA han :D Vid halv 4 träffade jag dush, tränade till kvart i 5 .. sen stack vi för jag började jobba 17:OO ..

Så nu har jag berättat om min helg j-ä-ä-t-t-e-i-n-t-e-s-s-a-n-t jaa
haha puss hej :)

Ja..

Jag lever

solnushko tw mojë jasnoje.. ja neotdam tebja nikomy..



Ja tak ho4y sevodnja zabut pro vsë s toboju.. v objat'jah neznuh i rodnuh....
solnushko tw moje jasnoje.. ja ne otdam tebja nikomy...

SKADAT !!

Asså helt seriöst det är fan jul & nyår snart. Ofan blixten. Lönt tiden går helt freakin snabbt. Fick värsta panik attacken idag.. heey tiden sooeefta. Jag minns förra nyåret som igår. När Nikki helt packat stod i toaletten och sjöng till Madde & Jessica som också va skit packade, och bara stod och klappade. Så skrek jag hela tiden NIKKI FÖRHELVETE DE E EN MINT KVAR VI KAN INTE FIRA NYÅR I EN FUCKING TOALETT !!! Hon lyssna inte så jag bara tar tag i henne hand till slut och slääääpar ut henne genom hela tivvan ut genom kön puttar bort ALLA, folk, vakter och preciiiiiiis.. precis när vi var ute slog klockan 00:00 och då skrek vi "JA ÄLSKAR DAAJ MEEST SYRRAAN" som fan och pussade varandra. Tredje nyår i rad.
Men fan asså får ångest , måste köpa kläder till nyår. Ska köpa en horklänning och by that menar jag att den ska va skrämmmmande kort. Sen ska jag dränka mina ben i brun utan sol. Och ha röda skor till det. Jag har redan fått syn på ett par som faktiskt dödar mer o mer varje gång. Tror ska haffa dom. Sen att jag måste handla femtioelva julklappar är ju en helt annan femma. Och grejen är att jag har verkligen ingen fantasi när det gäller handla julklappar. Jag vet verkligen inte vad jag ska köpa ? Brukar bli typ parfymer & smink & presentkort.. Skit tråkigt. Men i år ska det baaaanneemaaaj bli ändrig . Nu ska jag ta uno ciggo och njuta av den lilla nypan snö som faktiskt redan har fallit :) Över mysigt. Puss

I Supposed Die Tonight

Haters wanna hate,
Lovers wanna love,
I don't even want,
None of the above,
I want to piss on you.
Yes I do, I'll piss on you,
I pee on you.
Drip drip drip..

Man ska inte vara uppe såhär sent.. Massa tankar man kämpar för att inte tänka ba tar över och man är 2 tirred för att fokusera på något annat. vad finns det & fokusera på halv 2 på natten liksom ? Bull nu ska jag ta en cigg..  drip drip drip.... I Supposed Die Tonight


enjoy ! världens tråkigaste inlägg, fast med en fin bild.

Hellu, har ingenting intressant & skriva alls..  Bull läge. Har ialf solat och tränat idag . Så nu ligger jag här men tuttarna i vädret, mätt för en gångs skull och kollar på scrubs.. Kommer säkert däcka innan UFC börjar .. (om en timme) Känner mig helt trött. Imorgon är jag ledig för en gångs skull (från restaurangen).. funderar på att sticka till helsingborg nu när jag ändå inte har något liv här imorgon, inget intressant händer och babis ska kanske festa. Så jag funderar på att bjuda in mig själv till Helen och tvinga henne ge mig lite lovë. Men å andra sidan så är det heelt omöjligt att jag kan fixa skjuss till Hbg imorgon och jag pallar inte ruttna på ett tåg i 4O minuter.. jeeeaajjeeaa what ever orka morgondagens headace pussheej leverpastej

Djur

Hann inte skriva färdigt inlägget när det plingade på dörren. Vem tror ni står där ? Danni, Dario & Vlora, luffare. Så hade jag en burk pringles som dem ba slängde sig över, inget "hej" inget "hur är det viccie, hade du kul?"tur jag hann rädda min arm. Satt rökte snacka om livet som vi oftast gör på kvällarna, har faktiskt saknat djuren , en vecka sen sist vi sågs så det var kulkul att d bara walkade in sådär. Nu ska jag plocka undan en massa grejer, kläder, smink osv. Sen ska jag träffa dush för en timmes träning, fast jag ska ta det looognt för jag är lite sjuk.


Stör mig.



Haalleelåelåelåeelåååja .. Jag stör mig helmycket på tjejer/brudar/guzzar/flickor som ska lägga ner tid och skriva huur mycket dom stör sig på killar som skriver till dom på tex. nattstad "hey sexy" Sen skriver flickorna ner också en massa regler som man ska följa om killen nu vill ha ett svar. Eftersom hon inte är som alla andra, och att hon faktiskt är svår. Sen upplyser hon också alla att hon inte är blåst och att hon är myycket väl medveten om att han skriver samma sak till 10 andar tjejer, och att hon inte är så enkel. Och vill man ha ett svar eller msn så får man kääämpaa för kung & fosterland för att få det. Jag pallar inte ens kommentera hela grejen, och säga min åsikt, som är faktiskt enligt mig ganska obvious.. Det jag orkar säga är att allt jag kan göra är o tycka synd. 4 real. Sen är det också riktigt synd när man går in på en tjejes sida - hennes ögon är dränkta i minst 3 liter eyeliner ögonfransarna böjer sig av alla lager mascara... Sen när man kollar på grupper hon med medlem i så heter  99,9% "vacker utan spakel", "äckligt med tjejer som har för mycket smink" osv osv osv.

seriöst. DE SYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYND

skitkul

black jesus.TM säger:
söt du är på bilden
Mrs Right säger:
tack (:





HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Sensation white storyn



Hellu tänkte hooka er med lite bilder och en video med världens hightech kvalité , eller inte. Jag glömde kameran i väskan så jag filmade med min phone. Kolla hela för där e explosion i slutet. Bilden ovan är då när jag var klar med mitt face, helt fint. Fick komplimanger hela kvällen och alla frågade var jag hade hittat mina fransar. BIG secret haha ne, make up store 165:- + lim 85:- . Vill bespara er tiden och leta era copycats, förvånar mig inte om nästa helg alla kommer gå till tivvan med såna haha så jävla sorgligt, aaanywaaaay. Vi åkte som sagt från Helsingborg 17:1O fast egentligen skulle vi vara iväg redan vid 14:OO men eftersom man alltid får vänta på folk som försover sig och är lite oorganiserade så blev det så. Ingen förrfest i dk som planerat men men. Framme i dk när jag såg allt folk och alla kilometer kö ville jag bara åka hem igen. Tänkte kommer aaldrig palla detta. Först skulle man stå i kö för att fixa en nykel till ett skåp som var inte större än 30x4cm men vi tryckte in alla våra jackor ändå. Sen skulle vi stå i kö för att komma in. Det gick ganska snabbt för mig och helen sen tog det SÄKERT 2-3 timmar innan andra kom in och alla hittade alla. Eftersom vi hade olika ingångar. Men alltså där inne, det var verkligen obeskrivligt allting. Har aldrig haft så roligt. Mot slutet åkte vissa hem sen tappade vi bort resten. Vid halv 3 drog jag och Helén och Sofias kompis vidare till IN, förvånadsviss hittade vi dit på typ 2O minuter. Från parken är det ändå ganska långt. Kön till IN var längre än till sensation, jag började såklart snea i kön, men så lugnade Helen ner mig, som alltid, hur lyckas hon? Älskar henne mest den enda som verkligen känner mig, kärlek babo, kärlek :). Så ialf vi kom in och festade som djur till klockan 09:3O dagen efter. Helen blev asssskalas och jag flabbade åt henne hela vägen hem. "je ken spike lite dänske" .. "VAD!?" Gick in i en stolte och grejer haha jaja Inga fler detaljer. Vi var ialf hemma runt 13:OO. D%ckade direkt båda två och vaknade inte förrens dagen efter 13:OO... Mådde apa båda två, fast Helen mådde nog mest apa, och hon är fortfarande helt illamående, (snackade med henne för 1O min. sen) Så för att sammanfatta har vi festat sammanlagt i 15 runda timmar och sovit i 24. Skitkul.


Bilden togs typ precis när vi kom in fast det ser ut som att vi är översvettiga och har festat en vecka i streck. Hemskt men det är memories ändå.


enjoy
Nu ska jag städa här lite, äta och sen ska jag träna. Smell ya l8r

Sensation white !!

Efter exakt 24:OO timmars sömn är jag ..fortfarande död. Orkar inte berätta allt men det här har varit time of our lives alltså, obeskrivligt. Efter sensation åkte folk hem förutom mig& helen, hem? Vilket hem haha anywany så hamna vi på club in, all gratis sprit jag inte drack - drack helen. Och alla överlevde ikvällen/natten/morgonen förutom mina air forse one's, som jag ska försöka återuppliva nu. Senare ska jag berätta en LITEN story och ladda upp lite bilder . Nu måste jag duscha för att med handen på hjärtat har jag faktiskt varken duschan, ätit eller druckit på 2 dygn. Bara festat och sovit haha, de mina damåår og herrar e fest på RIKTIGT ! 

see ya' don't wanna bee ya :)

Jag drar om några timmar

Hellu, sorry för dålig update. Har knappt varit hemma och när jag väl e hemma har jag inte tid updatera. Händer helt mycket grejer nu, som vanligt. Där är massa saker jag måste hinna med, folk jag måste träffa. Ibland känns det faktiskt som att jag inte räcker till, men jag har ialf lärt mig prioritera saker bättre. Har som sagt inte skrivit på 1O år så därför ska jag updatera er snabbt ;D

Under dagarna min blogg har varit död har jag

: tränat
: sett SAW V (den filmen kommer bli en serie snart, fast ska inte klaga den va bra och man vill bara komma till that part där allting blir löst, men det lär ju aldrig hända)
: träffat mina hjärtan helt mycket
: träffat mitt nya hjärta, (de blir bara bättre)
: plågat mina lungor med cigg
: plågat Helen med mina "problem" hahaha
: jobbat
: varit med om när zigenarna försökte råna coop extra , haha priset alltså
och hundra saker till jag inte kommer på nu

Klockan 2O:OO kommer bilen och jag bli skjussad till ..... H - TOOOWN!!!! my homecityyy.  Ärligt, det var sjukt längesen jag va där sist.. Säkert 2 månader sen. Ni måste ha saknat mig :P Ne men det ska bli kul, tror ändå inte att jag kommer hinna träffa någon. Eftersom jag vet inte om vi orkar Tivvan ikväll och ja jag vet jag har sagt att det är 100% att vi ska dit, men så är det inte längre. Ingenting är säkert i denna värld. Få se.. Vi ska ialf krasha hos Helen ikväll. Sen imorgon vid 14:OO börjar vi rulla mot Köpenhamn, ska först till Sofias kompis..en konstigt sådan.. Sen vid 17:OO hittar ni oss i kön till !!!!SENSATION!!!!!, antagligen skitstenade :D hahaha Orkar inte knappa mer mina fingrar krampar. Uppdaterar på söndag.. eller måndag. Ja.. när jag är hemma helt enkelt. Kanske skriver något imorgon precis innan vi ska dra. Ja nu ska jag avrunda innan detta blir en bok.

Äckligaste drömen ever

Hade världens obehagligaste dröm inatt.. fan vad hemskt, mår fortfarande illa och är full av ångest.. Sjukt. Bara tänker att jag hade dött om det var 4 real.. kanske inte dött men mitt hjärta hade blivit kaos. Hoppas det släpper snart. Vaknat helt försent också, som vanligt.. blir hämtad om 15 min.. ska förbi kontoret lämna mina avtal från förrigår, sen vidare till bulltofta, där ska jag ruttna till 18:OO Efter det ska jag träna med sarandush..

pizdec.. mne tak hyéva, haha

jao



Godnatt !

I'M THE BOSS !!!!


MAXA VOLYMEN , jaaa me know me know min musik smak dödar haha !
Sitter här ska snart rulla och träna lite, dush kommer väl en halvtimme efter mig. PUMPAAAAAA !!! haha 2O kilo skämmer ut oss, skitsamma. Jag pallar inte 25 och jag skäms inte . DÅ HEJ! I'M THE BIGGEEST BOSS !!!

Att Onanera

En riktigt nasty diskussion från fredags...

Jag: alltså ne jag kan inte onanera vad ska jag tända på? Mina fingrar eller ? Sexigt..
Anonym: men neej asså kolla de går, jag hade också svårt & komma när jag onanerade innan
Jag: men jag har inte svårt & komma det är bara att jag kan inte "njuta" av att pilla på mig själv förstår du
Anonym: asså ja.. men du får ju fantisera att du har vanligt samlag asså. Kolla här du behöver inte ens pilla på dig själv.
Anonym: ta en kudde, vik den i mitten sen sätter du dig på den & börja gnida dig mot den.
Jag: hahaha VA har du gjort sånt !?
Anonym : ja herre gud de e enklast o komma så fantiserar du under tiden.
Jag: asså nej de där hade jag verkligen aldrig klarat de e sån psykisk spärr jag kan bara inte

(Det e NU det börjar bli NASTY !!!)

Anonym: men nej du kan ta vad som helst o bara gnida, gossedjur går också bra
Jag: hahaha VA
Anonym: jaa innan när jag var mindre gjorde jag det med min Nalle Puh

HAHAHAHAHAHAHHA  Vi dog båda två.
Älskar daj krabbis !

ohh dominiq

Ligger & kollar på PB, det är så spaenande att jag kommer explodera snart. Helt ärligt. Ska köpa boxen när jag får tid över. Idag har jag jobbat sen har jag tränat, helt länge, och efter det solade vi.


OUF :D DE e MAN ! Fast hans huve ser helt demolerat ut på denna bilden men han e stenfin.
Orkade inte leta efter bättre bilder, tog den första som kom upp

öh

jag kvävs

UFC

Alltså jag önskar seriöst att UFC gick 24/7 . Idag har det inte hänt så väärst har i princup bara jobat hela dagen. Sen kom sarandush, blev helt glad när hon bara dök upp där och höll mig lite sällskap. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och fortsätta kolla på ufc. Haha komentatörerna är helt stolta för att 2 svenskar är med i UFC "de e stort!" haha gulligt, eller inte. Puss
Bilden har verkligen ingenting med inlägget & göra. Kände bara för o ladda upp den.
Jag och min bästa mate Daud, på vår student
stArtrAck ! fo shiiiiizzle !!!!!!

Right here w8ing


Babis e hightech !


Haaaj ! ;D Jag vet det har börjat växa spindelnät över bloggen. Men det är bara för att jag inte har varit hemma sen jag uppdaterade sist. Filmkvällen hos sofie slutade med att vi spelade monopol till O4:OO. Vi somnade väl vid 5 kanske ? Och 2 timmar senare ringde klockan. Då skulle vi upp. Skola/jobb.. stressa ihjäl oss helt. Jag höll på avlida på jobbet PLUS efter det skulle jag jobba igen.. Slutade vid halv 1O . Sen kom babiseeeeeeeen och hämtade upp maj. Vi kolla på film och bara softa. Det var helkul när någon(nämner inga namn) lekte sån hightech och trodde jag inte visste va blueray va för något hahaha SÖT. Nu är jag ialf hemma, har hunnit hämta ut mitt pass och nu ska jag snabbt duscha, tvätta mitt hår sen rulla till work work, slutar runt 21:OO , efter det får vi se vad som händer. Puss

De e Bull i Bulltofta

haha tja. Har jobbat all day long idag och återigen skrivit en massa avtal. Så kul jag och Ingrid hade hela dagen. Vi dog verkligen åt allt. Så va vi i Bulltofta idag. Vi körde runt och leta efter McDonalds där .. vilket inte gick så bra..

Cornelia: asså det ligger dit !
Louise : asså nu skiter vi i detta
Jag: fan va bull
Ingrid: Välkommen till Bulltofta

hahaha jag veck mig. Helt torra egentligen. Nästa helg är det Sensation White och yees suckhaas vi har biljetter ! Som Helen sa "Kommer jag inte hem med hepatit A B OCH C så e de ingen fest ! " hahaha
Ikväll är det film hos sofie (: Fast jag vill egentligen vara hos bebis :))))))))
hejdå !

we don't need no education !

Alltså jag får spel på mig själv. SÄLLAN jag lägger mig såhär sent. Får fan ångest.
Har haft en riktigt bra kväll idag ialf är helt glad och kommer somna heeel skönt. Ska upp om 5 timmar. Känns som skoltider då jag fick max 3 timmars sömn, varje natt. Helt skadat. Sov på lektionerna, somnade på matteprovet.. Magnus (vår lärare) orkade inte ens säga något längre.. Han bara tog mitt papper och då vaknade jag av det och lekte helt vaken. hahaha Men det kändes faktiskt ändå som att han någonstans förstod oss (mig). Minns en gång på ambulanssjukvården.. när vi hade Elisabeth

Elisabeth: Ska ni sova kan ni lika bra gå ut !
Vi: okej

Reser oss upp tar alla vår grejer går ut sätter oss i sofforna och somnar om. Haha bästa ever alltså. We don't need no education !

Ulla då? hahaha HATER numer ett. Jag fick henne faktiskt gå ut och ta frisk luft några gånger ;D
Nu ska jag sovis. puss or somethin' !

Vizzle päggad, som fan



haha typ världens härligaste bild tycker jag. Inte för att jag minns när den togs men ändå. Haha Anestis & Jag @ grekiska festen.

Gucci , girls best friend

Heyzan
Idag är jag hemma..
Tänkte skriva lite saker som jag måste göra i ''veckan'' förutom o jobba.

♦ hämta mitt pass
♦ gå på sånt 1O dagars kontroll för min piercing
♦ träna (awe haha)
♦ städa
♦ lämna in mina avtal (idag egentligen)
♦ träffa bebis mmmm (:

Nu ska jag hoppa in iduschen och tvätta mitt finfina hår.. Sen måste jag borsta mina tänder också.. öeh
Vad kan älsklingarna kosta? 4OOO- 6OOO:- jag är helt såld. Måste fixa dom :/ Ska kolla i Gucci affären vid Gustav , d måste ändå ha eftersom det är 2OO8as senaste modell.

(update 12:52.. Lönt skorna var helt f-up ugly framifrån. Blev helt avtänd lika snabbt.)
ses

Kaos

Måste inleda med att jag funderar på att byta "Min profilbild" till denna, fåse..ialf
Är uppe och hostar sönder mitt liv. För det första så måste jag sluta med rökning och sånt onödigt, äckligt trams som bara sucking massa pengar man kan handla falafel med extra vitlök för. Stör mig ööööööööööööööver ööööööööööver mycket på Cityakuten. Fråga mig inte varför jag tar upp det nu, det bara ploppade upp sisådär från ingenstans. Allting är så överdrivet och alla är så överdrivna med känslor n' shit.. Och ingen vaerkligen ingen pratar i mun på varandra, utan alla är så förstående och övertygande att jag vill kräka :) Prision break däremot är helt kuuul. Minns som jag retade alla för att d kollade på prision break(helt utan anledning). Nu sitter jag själv helt fast och det har gått så långt att när min katt mjauar säger jag "SSSHH!!" Vad ska man göra? WCAGA. Nu när alla har börjat tröttna på PB kommer jag där helt sen "SHIIT SÅG NI SENASTE AVSNITTET???" hahaha tönt.

Idag har vi tränat helt mycket, kommer avlida imorgon av all värk. Har också varit på jobbet och skrivit avtal hela dagen. Sen hände det en grej som jag inte orkar skriva om. Tar helt lång tid och förklara, ni får läsa det i min bok sen när den släpps haha .. MEN det var helt sinnes alltså. Säger bara en sak . När Helen sa att handikappade - utvecklingsstörda foks har vääldigt ökad sexlust så hade hon rätt. Tragiskt.

Nu ska jag bege mig på matjakt i mitt kök . Vilket kommer inte gå så bra eftersom vi aldrig har mat hemma. Verkligen aldrig. Anledningen är då att vi (jag) aldrig är hemma, så jag äter alltid ute. Hälsosamt liv kallas det !
På återsniffande Lovers :D

Fitness24seven

Idag har jag varit på jobbet hela dagen. Efter träffade jag Sarandush, vi stack och fixade träningskort. Men vi kunde inte träna för att det tar 24h för kortet att aktiveras. Men det är ändå helt skönt att det är fixat nu. Kännor maj helt hälsosam. Nu ska jag iväg och köpa lite mat. Är helt sugen på pizza. Fast denna gången ska jag själv ner och köpa. Inget internet thing mer. Beställde där en gång fick vänta 2 timmar på maten.. vår pizza var helt kall. När maten kom var vi inte ens hungriga längre plus jag beställde 3 fanta, fick 1 liter zingo.. hahaha otleningar.

10 saker du inte visste om VIZZLË

För att det inte ska vara för tråkig update idag så har jag tänkt skriva ner 1O "visste du att.." saker- all about me. Som ni sen ska printa och hänga upp övanför sängen och läsa ett par hundratals gånger innan ni somnar. Så rolig jag äärr uuhhhuuhuhuhu ne men jag är faktiskt helt trött, uttråkad och självmordsbänegen IALLAFALL :)

visste du att ..
. Jag brukar be ganska ofta .. inte för att jag är speciellt troende utan en sorts tradition, för när jag var bebis brukade jag och min morfar be varje gång jag sov hos honom, vilket va typ alltid.. my gosh liksom han var/är my all, och nu när han är gone brukar jag komma ihåg honom på de sättet.
. Jag flyttade till sverige när jag var 12. Det vet alla som känner mig, men för er som inte gör.
. Jag var jätte "busig" i grundskolan. Hade mötten minst en gång i veckan med rektorn, kuratorn och typ allt som rörde sig. På mötterna disskuterades mitt beteende och aggression mot andra. (Lärare och elever) 
. Mötterna fick mig att bli ännu värre. Det var mitt sätt och "protestera" mot deras påhopp (som jag tog det som), och ja.. hela världen. Till slut hotade skolan och koppla in socialen..  Istället blev vi större och hota med socialen funkade inte då gav dom oss en egen särklass hahaha eftersom vi alltid störde alla lektioner och fick lärarna att gråta. På hela skolan var där bara EN lärare vi hade/har respekt för och det var Micke.. Han fick hålla i alla våra lektioner tillslut .. Men gud vilken underbar tid det där var. Jag kan lova ingen har haft så kul som oss. (mer om det sen) 
. Jag älskar majonös och ost. Hade seriöst kunat leva på det
. När jag var bebis brukade jag sjunga. Hade sångpedagog & allt, brukade vara med i tävlingar och grejer men sen skulle vi flytta hit så jag var tvungen sluta
. Min pappa lärde mig skjuta när jag var 7, haha
. Första gången jag rökte var jag också 7.
. Första gången jag blev fucked up wasted var jag 13år. Då jag och Sara halsa i oss 2/3 av vodka flaskan, vi shota .. sen spydde vi uppe på taket hela natten och jag svärde på allt att det var sista gången jag drack. Brukar fortfarande svära på att de e "absolut sista" gången om jag mår riktigt apa.
. Jag har aldrig sagt "jag älskar dig" till en kille på icke-kompis sättet, if u know what i me%n.

Jaha.. de var väl it.
Nu måste jag verkligen lägga sig
puss !


your voice makes my skin crawl

AluUUuu Internet blir tråkigare och tråkigare. Har inte ens lust uppdatera..egentligen.
Hade ialf riktigt kul igår, orkar inte knappa in detaljerna.. en annan gång eller något. Idag har jag bara softat med Helen halva dagen sen stack jag till jobbet och hon hem. Saknar henne redan och hon är snygg i hennes röda hår. Nu måste jag tvinga mig själv upp och göra koksalt. Imorgon har jag 876408643 saker att göra. Och där e bara en grej som är kul.
Orkar inte

Röka är bra !

Godmrgon. Idag är en bra dag. Jag är helt glad dansar runt till ying yang twins - drop. Ying yang är dessutom bäst i hela världen. Fo real shizzle ! hehe Ska snart hoppa in i duschen, tvätta mitt hår ennu en gång så det är riktigt fluffigt till ikväll. Sen ska jag fixa kläder ringa ett par samtal främst till Helen. Sen ska jag kanske hämta mitt pass, tror inte jag hinner. Kan inte vandra omkring i stan med blött hår. halåååå likXoom ! haha Sen ska jag rulla till jobbet, jobbar till 21:OO idag sen e de party. Jag vet inte men det känns som att det kommer blir en galen kväll. Vill hinna sola 2O min innan work work.. fast jag egentligen inte borde.. fast å andra sidan så borde jag varken röka eller dricka.. få se hur jag gör

Jag: AMIIIR kom vi går röker !
Amir: jag har slutat
Jag: eh? vadå slutat. skärp dig.. kom nu
Saranda: haha men hallå vicci sluta de synd
Jag: vadå SYND han ska inte sluta!
Jag: AMIR röka e bra !

sen efter 3 minuter han bara : eh en cigg ingen fara.. imorgon.. jag slutar !

hahahaha skadat.
puss !


DROOOOOOOOOOOOOP !!!! :D

Partyyyaaahh, eller inte

Hellu. Kom hem för typ en timme sen. Har jobbat sen klockan 17:OO. Slutar 9 egentligen men väntade på Saranda som sluta 11. Under tiden gjorde hon världens största godis split till mig. Hon överdriver alltid men det är gott. Sen kom Zerina men sin kompis och vi (jag) snackade om hur man kan komma in på ställen fast man är under 18. Sen rullade dom två hem och jag & Sarandush åkte också hem. Orkar inte ens röra min lilltå idag. Ska tvätta ut denna korvlukten ur mitt hår, laga mat, tvätta min fina piercing som alla förutom Zerina är kära i :D (Zerina äcklas, sällan) Sen ska jag krasha i min schkööna säng. Imorgon är det cruunkkk ass party haha ska supa leshet av mig . Så kommer Heleen, gud gud gud vad jag älskar henne. Fast den kvinnan ska alltid experimentera med sitt hår. Imorgon kommer hon vara tokke med blåa linser. nog snyggt. Jag är rädd
Sen har jag kommit på en sak. Jag slösar så sjukt mycket pengar på helt.. helt onödiga grejer. Som jag dessutom aldrig ångrar.  Jag vet att det är onödigt men så tänker jag "skitsamma ändå bara 3OO spänn" sen till slut 3OO spänn bli tusen..tals.. Måste skärpa mig. För att SSÅÅÅ rik är jag icke. Men ändå man lever bara en gång och då ska man leva goodie ;D puss !

RSS 2.0